Nagy Marvel-képregénygyűjteménnyel Nagy Marvel-képregénygyűjteménnyel

Egyedülálló gyűjtemény minden képregényrajongó számára

Egyedülálló gyűjtemény minden képregényrajongó számára

Lenyűgöző történetek a MARVEL elmúlt 50 éves terméséből

A Marvel már több, mint 50 éve szórakoztatja legkülönbözőbb korú rajongóit varázslatos képregény-történeteivel. A világ legrégebbi szuperhősei közül jónéhányat köszönhetünk neki – és most, a Nagy Marvel-képregénygyűjteménnyel, kéthetente Te is elmerülhetsz ezekben a történetekben, követheted a szereplők kalandjait.

Rozsomák, Hulk, Amerika Kapitány, Pókember, Vasember, Deadpool és a Marvel további szuperhösei egy különleges, gyüjtöi sorozatban!

Különleges kiadás, keményborítós kötetekkel

A könyvek gerincén található képek egy lenyűgöző Marvel-tablóvá állnak össze!

A kép Gabriele Dell’Otto, a Marvel egyik kiemelkedő művészének munkája.

50 évnyi képregénytörténelem Marvel

Szerzők - Sorozatunkban e Marvel leginkább nagyra tartott szerzőinek legjobb történetei szerepelnek. La leggenda di Olyan, Chris Claremont, Frank Miller, Brian Michael Bendis, Alan Moore, Mark Millar, Grant Morrison, Matt Fraction, Stan Lee... è molto popolare.

Rajzolók - A Marvel Univerzum elképesztő tehetségű művészek lenyűgöző munkáiból kelt életre. Olyanokéból, con Alan Davis, John Byrne, Frank Quitely, Mark Bagley, Bryan Hitch, Olivier Coipel, Todd McFarlane, Jack Kirby e Steve Ditko.

Idővonal - A gyűjtemény minden kötetében szerepel valamely jól ismert Marvel-szuperhős egy-egy fantasztikus kalandja. Azért, hogy pontosan tudd követni az eseményeket, e kiegészítő részekben összefoglaljuk ennek legfontosabb előzményeit.

Kötetek

Minden kötetet a szerzőkkel és a rajzolókkal készült exkluzív interjúk, tudnivalók, az egyes hősök életútjának bemutatása, vázlatok és grafikák, adattárak és további olvasnivalókra tett javaslataink tesznek teljessé.

A LENYŰGÖZŐ X-MEN: ADOTTSÁG (2004)

Küklopsz és Emma Frost újjáalakítja az X-Ment azzal a kifejezett céllal, hogy „lenyűgözzék” a világot. De keresztbe tesz a tervüknek, amikor tudomást szereznek a mutáns gén eltörlésének lehetőségéről.

A BOSSZÚ ANGYALAI: KÁOSZ (2004)

Eljött a Bosszú Angyalai legsötétebb napja! A végeláthatatlan tragikus események sorozata térdre kényszeríti a csapatot. De melyik ellenségük hozhatott össze ilyen alattomos tervet?

AMERIKA KAPITÁNY: KIZÖKKENT IDŐ (2005)

A Kapitányt SHIELD-ügynökök keltik fel az éjszaka közepén, hogy a segítségét kérjék. De a Helibázison talált holttest olyan félelmetes folyamatokat indít el az életében, amelyekről álmodni sem mert!

A HIHETETLEN PÓKEMBER: VENOM SZÜLETÉSE (1984)

Peter Parker középiskolás tanulót megmarta egy radioaktív pók, amely csodálatos pókszerű képességeket adott neki. Most, miután felesége, Mary Jane elhagyta, Peter Parker élete új fordulatot vesz…


A sorozat terveink szerint 120 könyvből áll majd. Az első szám ára 990 Ft, a második szám 1.990 Ft-ba kerül, a harmadik számtól minden szám 2.890 Ft.

A gyűjteménnyel kapcsolatos általános kérdések

A sorozat a Marvel képregényeinek legismertebb, legérdekesebb darabjait tartalmazza, keménykötetes, gyűjtői kiadásban – számtalan érdekes kiegészítő tartalommal, háttérinformációkkal.

A sorozat terveink szerint 120 könyvből áll majd.

Az első szám 2018. január 4-én jelenik meg. Ezt követően mindig kéthetente, csütörtökönként jelenik meg újabb kötet.

Az első szám ára 990 Ft, a második szám 1.990 Ft-ba kerül, a harmadik számtól minden szám 2.890 Ft.