Disney Mesék az aranygyűjteményből Disney Mesék az aranygyűjteményből

Mesegyűjtemény a legnépszerűbb Disney történetekből

Mesegyűjtemény a legnépszerűbb Disney történetekből

Mesék az aranygyűjteményből

A Disney – mesék az aranygyűjteményből könyvsorozat a híres mesehősök kalandjainak egyedi gyűjteményét kínálja.
A történetek színes, különleges illusztrációkkal elevenednek meg a lapokon, melyek igazi élménnyé teszik a közös olvasást.
A választékosan, irodalmi igénnyel megformált szövegek segítenek az olvasás megszeretésében, miközben a tanulságos történetek empátiára, a barátság fontosságára s egyéb értékekre tanítanak.

Fedezd fel újra a disney mesék varázslatos világát – most már gyermekeddel együtt!

Klasszikus kivitelű, gazdagon illusztrált könyvek a legszebb Disney mesékkel

A mindennapos olvasás pótolhatatlan eszköz a gyermek önálló gondolkodásának, képzelőerejének fejlesztésében, a világról szerzett ismereteinek gyarapításában.
A közös olvasás fejleszti a szóbeli és írásbeli kifejezőkészséget, gyarapítja a szókincset is.
Ezek a mesék példát adnak a helyes cselekvéshez és döntéshez, megmutatják, mennyit ér a barátság, a gyengébbek segítése vagy a mások iránti türelem.

Gyere velünk a Disney mesék egyedülállóan varázslatos világába!

Kötetek

Ízeliítő a sorozatban szereplő történetekből

Az oroszlánkirály

Megindító történet egy Szimba nevű oroszlánkölyökről és a jövőjét befolyásoló váratlan fordulatokról. Apjának halála után Szimbát lelkidurdalás gyötri, és elbujdokol hazájából. Nem tud róla, hogy ő is gonosz nagybátyjának, a hatalomra vágyó Zordonnak az áldozata. Szimba története igazi fenséges királydráma a trón jogos örökösének visszatéréséről, szerelemről, barátságról és a természetben lakozó bölcsességről.

Hófehérke és a hét törpe

A Hófehérke és a hét törpe halhatatlan, klasszikus mese a gyönyörű és kedves királylányról. No meg a hiú és gonosz mostohájáról, aki minden nap megkérdezi a varázstükrétől: „Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken?” Egy nap a tükör az addigi válasz – „Te vagy az, királyném” – helyett azt feleli, hogy „Hófehérke százszor szebb”. A mostohán féktelen harag lesz úrrá.

A dzsungel könyve

Izgalmas történet egy kisfiúról, akit egy farkasfalka nevel fel a dzsungelben. A fiú a mások számára veszélyes ragadozók között érzi otthon magát, és nem tud visszatérni az emberek világába. Az őserdőben sok örömteli kalandot él át, de gondtalan életének kis híján vége szakad, mert nem minden állat örül az emberkölyöknek. Mauglinak döntenie kell: hazamegy a faluban, ahol született, vagy a dzsungelben marad barátai, a vadállatok között.

Bambi

A történet Bambi, az őzgida születésével kezdődik. Felfedezi a világ szépségeit, új barátokat és játszótársakat talál. Bambi megtanulja, miként kell élni az erdőben, de azt is, milyen veszélyek leselkednek rá és
társaira. Meg kell tanulnia, hogyan boldoguljon egyedül, anyja nélkül, minként védje meg magát, hogy aztán saját családot alapíthasson.

A gyűjteménnyel kapcsolatos általános kérdések

A sorozat a legismertebb, legérdekesebb Disney meséket tartalmazza, keménykötetes, gyűjtői kiadásban.

A sorozat terveink szerint 180 könyvből áll majd – de a kiadó fenntartja magának a jogot a sorozat hosszának megváltoztatására. Ha ilyen döntés születik, azt azonnal jelezni fogjuk itt, weboldalunkon.

Az első szám 2018. szeptember 15-én jelenik meg, a második szám pedig 2018. szeptember 29-én. Ezt követően mindig hetente, szombatonként jelenik meg újabb kötet.

Az első kötet ára 99 Ft, (de előfizetőknek csak 50 Ft), a második kötet ára 499 Ft, a harmadik kötettől pedig minden kötet 999 Ft-ba kerül.